« Üvegajtó, beltéri üvegajtók, fény és elegancia.
Hörmann garázskapu »


Ablak kereskedelem Érden

Beküldte: sbs, ekkor: 2010. január 10., vasárnap

Több mint 12 éve várja vevőit Érden a BÓI Kft. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, akár csak információkérés, akár komplett árajánlatkérés esetén legyen szó bármilyen nyílászáróról is: ablak, ajtó, bejárati vagy beltéri ajtó

Raktárkészletről árusítunk szabványméretű nyílászárókat, igy azonnal el is viheti az Önnek szükséges ajtót vagy ablakot.Folyamaton akciónknak köszönhetően igen kedvező ablak árakat tudunk kialakítani az Ön számára.

Ablakaink esztétikai, biztonsági, technikai, valamint ár tekintetben is előkelő helyet foglalnak el a nemzetközi termékpalettán.

Fa  nyílászáróink közül kiemelnénk a Prémium kategóriás kültéri nyílászárókat, melyek első osztályú fa és alumínium borítású fa ablakok és erkélyajtók.  Jellemző ezekre a nyílászárókra a hossztoldás nélküli, 3 rétegben rétegragasztott szerkezet, amely csomómentes borovi, luc vagy vörösfenyőből kerül legyártásra. Üvegezése  különleges 3 rétegű hőszigetelő üveg k=0,7W/m2K hőveszteségi értékkel, amely rendkívüli energiamegtakarítást eredményez az őszi-téli hónapokban.

Fa nyílászáró

Üvegrendszere ennek megfelelően 4-10-4-10-4 mm-es üvegrendszer,  ahol az üvegfelületek között 1-1 cm légrés található, amely Argon-gázzal van fel töltve.  A profilvastagság 68mm-es kiválóan illeszkedik a legmodernebb falazati rendszerekhez. A nyílászáró  alumínium vízvetővel van ellátva több választható színben. A szárnyszerkezet egy rétegű termoplasztikus körbefutó gumitömítésű. A nyílászárókhoz  felhasznált festék alapanyaga környezetbarát vizes bázisú. Minden ablak már a kész gyári felületkezeléskor több rétegben Milesi lazúrral, mártásos eljárással, rétegek között finomcsiszolással készül el. Ezen szerkezetekből  egy- és kétszárnyú ablakok, erkélyajtók készülnek.

A minőségi nyílászárók  MACO MULTI-MATIC körbefutó, több ponton záródó vasalatrendszerrel szerelve érkeznek meg a gyárból. Működésük szerint  bukó, oldalt nyíló, bukó-nyíló, toló, emelő-toló szerkezetek lehetnek, a  beltéri ajtók utólag szerelhető tokkal, tömörfából készülnek, széles választékban.

Mielőtt dönt nézzen be hozzánk, vagy látogasson el oldalunkra. Bemutatótermeünkbenl megtekintheti és működés közben ki is próbálhatja a nyílászárókat, beltéri és bejárati ajtókat.

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához