« Miért fa beltéri ajtót válasszunk?
Energiamegtakarítás redőnyök, műanyag ablakok, árnyékolók segítségével! »


Műanyag ablakok, nyílászárók cseréje. Roletta és alumínium redőny!

Beküldte: halaszbalint, ekkor: 2009. december 26., szombat

Beltéri ajtók, műanyag ablakok széles választéka

A Bodor Kft. megújult weboldalán rengeteg érdekességgel, árnyékolástechnikai újdonsággal találkozhatnak látogatóink. Termékeink gyártása során elsősorban arra törekszünk, hogy jó minőségű, energiamegtakarításra, költségcsökkentésre alkalmas nyílászárókat, redőnyöket, ajtókat, ablakokat készítsünk. Műanyag ablakok és egyéb nyílászáróink elkészítése során a legmodernebb technikát a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel. Beltéri ajtók és ablakokamiket a remek hőszigetelés, megnövelt merevség, légmentesség, sokféle forma és szénkombináció jellemez. Ha Önnek egyedi elvásásai, ötletei vannak, akkor bátran forduljon hozzánk, mi teljesítjük kívánságait és segítségünkkel biztosan elégedett lesz. Honlapunkon megismerkedhet széles termékválasztékunkkal és többféle megoldást találhat otthona megszépítésére, nyílászárói korszerűsítésére.

Belső árnyékolók – roletta, szalagfüggöny, reluxa

Közkedvelt, évek óta jól bevált belső árnyékolóink segítségével Ön is hangulatosabbá teheti otthonát. Rolettáink könnyen kezelhetőek, kis helyigényűek, így felhasználásuk rendkívül praktikus és nem igényel karbantartást a későbbiekben sem! Szalagfüggöny, roletta, reluxa és más belső árnyékolóink segítségével látványosan csökkentheti a klímák munkaidejét és ez által rengeteg energiát és pénzt takaríthat meg.

EUROLL Redőnyök és egyedi napellenzők

Cégünk több évtizede foglalkozik redőnyök, napellenzők készítésével! Minőségi alapanyagból, bármilyen színben, méretben, formában.

Termékeink talán legfontosabb jellemzői:

  • rendkívül hosszú élettartam
  • kiváló minőség

Természetesen termékeinkre garanciát vállalunk és garantálhatjuk Önnek, hogy nem fog csalódni, ha minket választ! Óriási termékkínálatból válogathat, amiket a megvásárlás előtt akár ki is próbálhat, ha ellátogat valamelyik üzletünkben. Már az ország több nagyvárosában megtalálhatóak vagyunk, részletes információkért látogasson el honlapunkra, ahol minden szükséges információt megtalálhat rólunk!

Aktuális akciók, kihagyhatatlan árnyékolástechnikai kedvezmények

Weboldalunkon folyamatosan tájékozódhat akcióinkról az “aktuális” menüpontban. Kedvezményes, jó minőségű termékeink használatával biztosan elégedett lesz! Az oldalon rengeteg kép és prospektus található. Egyedi árajánlatot is kérhet, de annak sincs akadálya, ha szeretné élőben is megtekinteni kínálatunkat. Ha bármilyen kérése, kérdése, vagy egyedi ötlete lenne, akkor bátran keressen minket üzleteinkben, küldjön e-mailt, vagy telefonáljon és mi mindenben segítünk Önnek.

Jó böngészést és kellemes vásárlást kívánunk Önnek!

Bodor-Roll Kft.

1 hozzászólás »

Alumínium redőny:

Az alumínium redőny az egyik legjobb szigetelési megoldás. A redőnylécekben lévő habnak köszönhetően, hang, hő szigetelő is egyben. A roletta és a reluxa inkább dizájn szempontból hasznos a lakás belső hangulatának megteremtésében.

2010. március 9., kedd | 11:22
Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához