« 3D pántok, beltéri és bejárati ajtókhoz
Infigure 3D hatású fafurnér »


Biztonsági ajtók a javából

Beküldte: ernesztin, ekkor: 2010. augusztus 5., csütörtök

Biztonsági ajtók a bejárati ajtók egy fajtája. Ezen belül is széles a választék. lásd honlapunkon: biztonsági ajtók
Egyre nagyobb igény mutatkozik a nagyobb biztonságot jelentő, magasabb műszaki tartalmú ajtók iránt.  Kicsit igényesbb, belső térben elhelyezhető, un. társasházi ajtó már 140-150 ezer Ft-tól kapható. Ezek már jól ellenállnak a külső-belső hőmérséklet és páratartalom különbözőségéből adódó igénybevételnek.  Kültérre is ajánlható ajtó már csak 280 ezer Ft-tól. Ezek viszont már 10-15 perces MABISZ minősítéssel rendelkeznek. El kell hinni, hogy az árak értékarányokat is tükröznek, nem ugyanazt kapjuk meg fele annyiért, vagy a duplájáért.
Sajnos, biztonsági ajtónak nevezik azokat a keletről áthajóztatott lemez ajtókat is, melyet egy korábban írt cikk szerzője is  ”méltatott”. S, míly meglepő, egyik-másik igényesbb importőr még MABISZ engedélyt is szerzett rá. Igaz, csak 2 perces, de engedély. Ami annyit jelent, hogy a betörőnek 2 percre van szüksége a bejutáshoz. A gyanútlan vásárló a részletekkel nem foglalkozik, csak azt tudja, a biztosítónak jó lesz, mert engedélyezték.
Honlapunkon sok értékes információt talál, érdemes körülnézni. Nem csak biztonsági ajtók tekintetében, hanem ablakok, erkélyajtók fából és műanyagból, megtalálhatók termékeink között. Kínálatunk még: árnyékolástechnikai eszközök, redőny, szúnyogháló, zsaluzia, napellenző, Hella travok, valamint Hörmann kapuk, párkányok, könyöklők, laminált padló.
Igényesen kialakított bemutatótermeinkben várjuk a személyesen érdeklődőket, 20 év tapasztalatával, korrekt tájékoztatással. Kérje ajánlatunkat. Üzleteink Tatabánya, Tata, de működésünk kiterjed Budapest és környékére is.
Konrád Nyílászáró Kft
www.konradkft.hu

biztonsagi_ajto

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához