« Fa nyílászárók: beltéri és bejárati ajtó fából
Üvegajtó, beltéri üvegajtók, fény és elegancia. »


Csak erős idegzetűeknek: bejárati ajtó kontra kisgyermek

Beküldte: Beltéri ajtó infó, ekkor: 2009. december 29., kedd

Erős és megbízható fém, amely távolkeletről indult, sokat hajózott, hánykolódott, de ideért hozzánk és meghódította hazánk társasházi lakóinak jelentős részét! De kár volt!

Egy orosz videó, de a termék itthon is kapható, és sajnos nagy sikerrel fogy is – mint az összes hasonló minőségű és származású gagyi termék. Igazából szomorú dolog, hogy ez a probléma egyáltalán létezik Európában. Vajon miért engedjük meg, hogy ez az áru átlépje hazánk küszöbét? Nem ellenőrzi senki sem a minőséget? Vagy nekünk minden megfelelő? Legszívesebben a kereskedőt vagy az importőrt kérdezném meg, hogyan tud nyugodtan aludni, amikor egy ilyen “fémdarabbal” (mert bejárati ajtónak nem nevezném) távozik az Ügyfél?  Mit válaszolhat, amikor a Partner visszajön azzal a panasszal, hogy a macskája a körmével átkaparta az ajtót és megszökött! Papírrácsos, több ponton záródó, lágy fémből készült, a biztonság érzetét keltő bejárati ajtó – a kisiskolás meg egy konzervnyitóval átmegy rajta. Az ember esze megáll… Remélem, hogy betörők nem olvassák ezt a fórumot!

2 hozzászólás »

Nagy Z.:

Hát igen!
Sajnos az emberek nagy többsége hiszékeny. Még ha nem is műszaki beállítottságú az ember, akkor is gyanúsnak kellene lennie, hogy egy full-extrás műszaki tartalmú termék miért kerülhet tized árba a többihez képest. Rá kéne már jönnünk, hogy nincsenek csodák. A világon sehol sem adnak egy új Mercedest egy 20 éves Trabant áráért.

2010. január 2., szombat | 12:48
Elek Dániel:

Elvileg Európai Műszaki Engedély-jel vagy ÉME-i minősítéssel lehetne forgalmazni ezeket a termékelet is. Kizárt, hogy egy biztonsági bejárati ajtónak mondott “izé” amit konzervbontóval fel lehet törni, átment volna a minősítésen. Ha meg feltörik az ajtónkat, a forgalmazó vagy importőr majd arra fog hivatkozni, hogy a gyártónál reklamáljunk?! És elhajt minket a melegebb éghajlat helyett a sárkányok földjére?!

2010. január 8., péntek | 14:13
Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához