« Nyílászárók utólagos szigetelése.
Egyedi Furnér vagy dekorfóliás ajtók: mit kell tudni róluk? »


Nyílászáró csere garanciával

Beküldte: sbs, ekkor: 2010. augusztus 23., hétfő

A nyílászáró csere elég kényes és kellemetlen feladat tud lenni. De nem, ha minket választ! Az Áronház Kft. különböző extra szolgáltatásokkal várja ügyfeleit nyílászárócsere esetén. Akár ablak, akár ajtócsere előtt áll komplett megoldási javaslatokat tudunk Önnek nyújtani.

Jó tudni, hogy az ablakcsere kétféleképpen is történhet. A régi ablakkeret meghagyásával, vagy teljes bontással. Utóbbi esetben a régi nyílászárót tokostul ki kell szedni, majd az új nyílászáró betétele után jöhet a kőműves munka, azaz az új ablak befalazása. Természetesen ez a munka nem kis kosszal jár, de így kompletten kapunk egy új nyílászáró felületet. Ez úgy is hívják, hogy BONTÁSBEÉPÍTÉS.

Ennél sokkal egyszerűbb megodásnak tűnhet a TOKBA ÉPÍTÉS, ahol a régi nyílászáró szárnyait kivesszük, de a tok marad, ahova az új KISEBB (!!!) nyílászáró bekerül. Ez a munka gyorsabb és egyszerűbb, azonban kisebb ablakfelületet kapunk a végén. természetesen itt sem marad el az utómunka, de ez ritkán igényel kőművest, általában takarólécekkel fedik a széleket.

AZ Áronház Kft.-nél további kecsegtető lehetőség az EXTRA 5% árkedvezmény igénybevétele, amely kizárólag ablakcsere és ajtócsere esetén vehető igénybe. Keressen fel bennünket, szakemebereink várják hívását.

www.nyilaszarocsere.hu

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához