« Milyen nyílászárót vegyek?
Egy ablak szerepe a lakásban. »


Fény sokszínűség és kreativitás: üvegajtók

Beküldte: Szabo Laszlo, ekkor: 2011. március 24., csütörtök

Az üvegajtó a fény, a kreativitás a sokszínűség, és a modern technológia megtestesítője. Egy  jól megválasztott beltéri ajtó jelentősen meghatározza otthonunk karakterét.

A klasszikustól a modern minimalizmusig minden stílust megjeleníthetünk egy üvegajtóval. Ezt a saját kreativitásunk, a sokféle üvegmarási technikák, az üveg és a fa egyedi kombinációi, illetve színes minták teszik lehetővé.

A klasszikus formákat kedvelőknek átlátszó, savazott, vagy stílusos marásmintával készített, finoman mintázott ajtót ajánlunk. A divatos minimál irányzat kedvelői számára az absztrakt, egyenes vonalú és mintájú savazott – gravírozott ajtókat szánjuk.

Az üvegajtó kiválasztásakor nem kell a biztonság miatt kompromisszumot kötni. Egy üvegajtó mindenben megfelel a hagyományos fa- vagy furnéros társainak. Az edzett üvegajtók biztonságosak, hanggátlási értékük 32 dB, amely ideális egy lakásban. A savazott üvegajtó átláthatóság és zajszűrés szempontjából is olyan diszkrét, mint egy hagyományos nyílászáró.

Az üvegajtó praktikussága nem csak arra vonatkozik, hogy megfelelően ellátja nyitási és zárási funkciót, megfelelő lég- és hanggátlású-e. Hanem arra is, hogy az ember számára leginkább  megfelelő természetes fényt mennyire bocsátja át, mennyire járul hozzá a lakás természetes megvilágításához. A hagyományos beltéri nyílászáróhoz képest az üvegajtó e téren utolérhetetlen.

Beltéri savazott, gravírozott üvegajtó.

Beltéri savazott, gravírozott üvegajtó.

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához