« Furnérozott, minőségi belső ajtók gyártása!
Bontás nélküli nyílászáró csere »


RADEX beltéri ajtók

Beküldte: melende, ekkor: 2010. február 22., hétfő

A céget 1986-ban alapították RADEX Poland Sp. z o.o. Sp. K. néven a Lengyelország északi részén fekvő Ilawa városban.

A folyamatos fejlesztések és a szakértő vezetés érdemeként gyorsan az európai piac egyik meghatározó ajtó és padlásfeljáró gyártója lett.
Ajtói, beltéri ajtó, padlásfeljárói ma is megtalálhatóak Lengyelországon kívül Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lettország, Litvánia, Dánia, Svédország, Norvégia, Írország vagy akár Izland áruházláncaiban.

A gyártott beltéri ajtók két fő csoportra oszthatók:

CLASSIC SERIES

Ebben a csoportban a klasszikus stílusú ajtók szerepelnek: Czapla, Ilawa, London, Decor, Perkoz.

Az ajtólapok és tokok csomómentes, ragasztott borovi fenyőből készülnek.  Az ajtólapok rendelhetőek teli vagy üvegezhető változatban is. A jó minőségű zár (kilincs nélkül) és a zsanérok minden ajtó alaptartozékai. Külön igény szerint az ajtólapok tolóajtóként is rendelhetők. A természetes fa felületek utólagosan könnyen festhetők vagy lakkozhatók.

FOG SERIES

Ide tartoznak az új, modern stílusú ajtók: Bort, Obsydian, Istria, Manhattan, Regent, Boston, Modena.

Az ajtólapok ragasztott borovi fenyő alapúak 1mm vastag furnér bevonattal. Ez a konstrukció garantálja a kiemelkedő tartósság mellett az esztétikus megjelenést amit az edzett, maratott üvegezés tesz teljessé. Az ajtólapok rendelhetők egészen vagy részben üvegezve, külön igény esetén tolóajtóként is. A jó minőségű zár (kilincs nélkül) és a zsanérok minden ajtó alaptartozékai, A természetes fa felületek utólagosan könnyen festhetők vagy lakkozhatók.

Természetesen minden termék rendelkezik a felhasználók részére szükséges minőségi tanúsítványokkal.

http://www.modernajtok.hupont.hu/

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához