Egy ablak szerepe a lakásban.

Beküldte: volvi2004bt, ekkor: 2012. március 24., szombat

A nyílászárók közül az ablak az amin a külvilágból a fényt kapjuk, amin keresztül szellőztetjük lakásunkat. Közvetlen kapcsolatban van a beltéri levegővel és a kültéri időjárási viszonyokkal. Ezért hőmérséklet különbségnek van kitéve. A több tíz éves ablakokat ez már megviselte,elvetemedtek,korhadásnak indultak. Javításuk majdnem annyiba kerülne mint egy új ablak ára,ráadásul még akkor sem záródna tökéletesen nem beszélve a benne lévő üveg vastagságáról.
Tovább a tejles bejegyzéshez »


Beküldve a(z) Ablak kategóriába. | Nincsenek hozzászólások »

Alumínium ajtók

Beküldte: sbs, ekkor: 2010. március 8., hétfő

Az alumínuim ajtók különleges helyet foglalnak el a nyílászáró piacon. Különleges, mivel egyedülálló minőségük és hőszigetelésük van, természetesen ezzel arányosan magasabb az áruk is, viszont cserébe ezért az elérhető maximális minőséget kapja a vásárló.
Tovább a tejles bejegyzéshez »


Bontás nélküli nyílászáró csere

Beküldte: VChris, ekkor: 2010. február 23., kedd

Az energia árak folyamatos és drasztikus emelkedésével egy időben sokak számára lett fontos szempont az energiatakarékosság. A téli hónapokban a fűtés az egyik legdrágább energia kiadása szinte minden háztartásnak. Az energiahatékonyság szempontjából a leglényegesebb kérdés a lakás megfelelő szigetelése, és azon belül a nyílászárók, az ajtó és az ablak megfelelő hőszigetelő képessége.
Tovább a tejles bejegyzéshez »


Beküldve a(z) Nyílászáró kategóriába. | Nincsenek hozzászólások »

Ablak kereskedelem Érden

Beküldte: sbs, ekkor: 2010. január 10., vasárnap

Több mint 12 éve várja vevőit Érden a BÓI Kft. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, akár csak információkérés, akár komplett árajánlatkérés esetén legyen szó bármilyen nyílászáróról is: ablak, ajtó, bejárati vagy beltéri ajtó

Raktárkészletről árusítunk szabványméretű nyílászárókat, igy azonnal el is viheti az Önnek szükséges ajtót vagy ablakot.Folyamaton akciónknak köszönhetően igen kedvező
Tovább a tejles bejegyzéshez »


Beküldve a(z) Ablak kategóriába. | Nincsenek hozzászólások »