Egy ablak szerepe a lakásban.

Beküldte: volvi2004bt, ekkor: 2012. március 24., szombat

A nyílászárók közül az ablak az amin a külvilágból a fényt kapjuk, amin keresztül szellőztetjük lakásunkat. Közvetlen kapcsolatban van a beltéri levegővel és a kültéri időjárási viszonyokkal. Ezért hőmérséklet különbségnek van kitéve. A több tíz éves ablakokat ez már megviselte,elvetemedtek,korhadásnak indultak. Javításuk majdnem annyiba kerülne mint egy új ablak ára,ráadásul még akkor sem záródna tökéletesen nem beszélve a benne lévő üveg vastagságáról.
Tovább a tejles bejegyzéshez »


Beküldve a(z) Ablak kategóriába. | Nincsenek hozzászólások »

Nyílászáró csere garanciával

Beküldte: sbs, ekkor: 2010. augusztus 23., hétfő

A nyílászáró csere elég kényes és kellemetlen feladat tud lenni. De nem, ha minket választ! Az Áronház Kft. különböző extra szolgáltatásokkal várja ügyfeleit nyílászárócsere esetén. Akár ablak, akár ajtócsere előtt áll komplett megoldási javaslatokat tudunk Önnek nyújtani.

Jó tudni, hogy az ablakcsere kétféleképpen is történhet. A régi ablakkeret meghagyásával, vagy teljes bontással. Utóbbi esetben a régi nyílászárót tokostul ki kell szedni, majd az új nyílászáró betétele után jöhet a kőműves munka, azaz az új ablak befalazása. Természetesen ez a munka nem kis kosszal jár, de így kompletten kapunk egy új nyílászáró felületet. Ez úgy is hívják, hogy BONTÁSBEÉPÍTÉS.
Tovább a tejles bejegyzéshez »