Fény sokszínűség és kreativitás: üvegajtók

Beküldte: Szabo Laszlo, ekkor: 2011. március 24., csütörtök

Az üvegajtó a fény, a kreativitás a sokszínűség, és a modern technológia megtestesítője. Egy  jól megválasztott beltéri ajtó jelentősen meghatározza otthonunk karakterét.

A klasszikustól a modern minimalizmusig minden stílust megjeleníthetünk egy üvegajtóval. Ezt a saját kreativitásunk, a sokféle üvegmarási technikák, az üveg és a fa egyedi kombinációi, illetve színes minták teszik lehetővé.

A klasszikus formákat kedvelőknek átlátszó, savazott, vagy stílusos marásmintával készített, finoman mintázott ajtót ajánlunk. A divatos minimál irányzat kedvelői számára az absztrakt, egyenes vonalú és mintájú savazott – gravírozott ajtókat szánjuk.

Az üvegajtó kiválasztásakor nem kell a biztonság miatt kompromisszumot kötni. Egy üvegajtó mindenben megfelel a hagyományos fa- vagy furnéros társainak. Az edzett üvegajtók biztonságosak, hanggátlási értékük 32 dB, amely ideális egy lakásban. A savazott üvegajtó átláthatóság és zajszűrés szempontjából is olyan diszkrét, mint egy hagyományos nyílászáró.
Tovább a tejles bejegyzéshez »


Beküldve a(z) beltéri ajtó kategóriába. | Nincsenek hozzászólások »

Üvegajtó, beltéri üvegajtók, fény és elegancia.

Beküldte: Beltéri ajtó infó, ekkor: 2010. január 8., péntek

Az üveggyártás technológiai fejlődése maga után vonta az üveg mint építőipari alapanyag felhasználási területeinek bővülését.Nemcsak kültéri nyílászárók hőszigetelő üvegeként, vagy beltéri ajtók üvegbetéteként tekinthetünk ezen alapanyagra. A ragasztási és edzési technológiák révén, a biztonsági üvegek teret hódítanak a beltéri ajtólapok gyártása terén is.

Tovább a tejles bejegyzéshez »


Beküldve a(z) beltéri ajtó kategóriába. | Nincsenek hozzászólások »