« Ablak kereskedelem Érden
Furnérozott, minőségi belső ajtók gyártása! »


Hörmann garázskapu

Beküldte: Kiss Norbert, ekkor: 2010. február 13., szombat

Mit kell tudni a Hörmann garázskapuról?

A Hörmann céget 1935-ben alapították. A német cég főleg garázskapuk fejlesztésével és gyártásával szerzett világraszóló hírnevet, de foglalkozik ablakok, beltéri és bejárati ajtók gyártásával is. Mára a garázskapuk királya, a csúcstermék, aminek színvonalát a konkurensek igyekeznek minél jobban megközelíteni.

Értékesítésénél nincs szükség reklámtrükkökre, hiszen minden technikai adatban felülmúlhatatlan. Az egyetlen hátránya az ár :-( De hogyan lehetne és miért kellene, hogy a legjobb a legolcsóbb legyen?

Mik is az előnyök? Hát hosszan sorolhatnánk, de a legfontosabb a megbízható működés és a 10 év garancia mellett a biztonság. A biztonságos, betörésbiztos zárás és a biztonságos működés, ami az élet biztonságát jelenti. A Hörmann garázskapu Hörmann motorral szerelve bevizsgáltan megfelel minden hatályos előírásnak. A garázskapu olyan biztonsági elemekkel van felszerelve, hogy még rugótörés vagy drótkötél szakadás esetén sem szakad le. Motoros működés esetén pedig lefele menetben akadály érzékelésekor megáll, és visszanyit, védve ezzel gyermekét, autóját, macskáját.

A Hörmann garázskapu forma és színválasztéka, átjáróajtó küszöbmagassága, alacsony beépítési helyigénye, részletfinomsága és más-más sok aprósága teszi a legjobbá.

Bemutatótermünk: Maller és Kiss Nyílászáró Kft.

8000 Székesfehérvár, Budai út 79.

Tel,Fax: 22/300-129

E-mail: maller@maller.hu

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához