« Energiamegtakarítás redőnyök, műanyag ablakok, árnyékolók segítségével!
Csak erős idegzetűeknek: bejárati ajtó kontra kisgyermek »


Fa nyílászárók: beltéri és bejárati ajtó fából

Beküldte: VChris, ekkor: 2009. december 28., hétfő

A fa nyílászárók

A nyílászáró története szinte egyidős a civilizációval, hiszen már őseink is védték lakóhelyüket a bejárat, az ablak elzárásával. Az ősi nyílászárókat – ajtót, ablakot – még inkább idézőjelben lehetne csak nyílászárónak, vagy ajtónak, ablaknak nevezni, azonban ami lényeges: a legősibb nyílászárók is már fából készültek. Az ember azt gondolná, hogy az évezredek, évszázadok elteltével az ősi nyílászáró alapanyag, a fa feledésbe merült. Ez azonban nem így van, olyannyira nem, hogy a mai prémium nyílászáró alapanyaga is a legősibb nyílászáró alapanyag, a fa. Ahogyan a történelem során is a díszes, míves nyílászárók alapanyaga mindig is a fa volt, úgy igaz ez napjainkban is. Egy otthon akkor igazán szép és harmonikus, ha a nyílászárók fából készülnek. A fa által sugárzott harmóniának és szépségnek köszönhetően a nyílászáró éke, dísze lesz az otthonnak hosszú évtizedeken keresztül.A kiskunhalasi Délvidék Kft. egyike az ország fa nyílászáróit gyártó cégeinek. A Délvidék Kft. 1991-ben alakult meg, és 1993 óta foglalkozik fa alapanyagból készült nyílászárók gyártásával Bács-Kiskun megyében, Kiskunhalason. Termékeink között a leggyakrabban keresett a beltéri ajtó és a bejárati ajtó, valamint a fából készült ablakok, és ezek külső díszei, a zsalugáterek.

A fa bejárati ajtó

Cégünk által gyártott fa bejárati ajtók kiváló minőségű, minősítéssel rendelkező fa alapanyagból készülnek: borovi fenyő, vörös fenyő, tölgy és meranti fa anyag, valamint igény szerint más fa fajtákból is. A minőség további garanciája az alkalmazott korszerű technológia, amellyel az ajtók készülnek. Mint minden általunk gyártott nyílászáró, a bejárati ajtó is a megrendelő egyedi igényei szerint készülnek el, amely igaz a formára és a méretre egyaránt. A Délvidék Kft. által gyártott fa bejárati ajtók fokozott biztonsági előírásoknak is megfelelnek a kitűnő zárszerkezetek alkalmazásával. Bejárati ajtóink formavilága minden igény maximális kielégítésére alkalmas. A bejárati ajtóink – csakúgy, mint az ablakok, erkélyajtók és zsalugáterek – kiváló minőségű felületkezelési eljárással készülnek, amely egyrészt biztosítja az ajtók tartósságát, másrészt pedig igényes és gazdag színvilágot eredményeznek.

Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtó

A fa beltéri ajtó

Az általunk gyártott beltéri ajtók tökéletesen illeszkednek a bejárati ajtóinkhoz, csakúgy, mint erkélyajtóinkhoz és ablakainkhoz egyaránt. Az alkalmazott lágy gumitömítésnek köszönhetően a beltéri ajtók komfortosan, halkan záródnak, miközben a fa szépsége az otthon belterében is megjelenik. Beltéri ajtó választékunkban mindenki megtalálhatja azt, amelyet nap mint nap látni szeretne otthona belterében. A beltéri ajtó lehet egy- vagy kétszárnyas, tolóajtó, vagy többszárnyas harmonika ajtó. A beltéri ajtó tokszerkezete utólag is beépíthető, ezzel lehetővé téve, hogy megóvjuk az ajtót az építkezéskor, vagy átalakításkor esetlegesen bekövetkező sérülésektől.

Fa beltéri ajtó

Fa beltéri ajtó

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához