« Hörmann garázskapu
RADEX beltéri ajtók »


Furnérozott, minőségi belső ajtók gyártása!

Beküldte: Szabo Laszlo, ekkor: 2010. február 18., csütörtök

A Pécsi székhelyű Szalafa Kft. igényes, furnérozott belső ajtók gyártásával foglalkozik. A bútorminőségű belső ajtók a fejlett lakáskultúrát jelenítik meg otthonában. A megfelelő belső ajtó kiválasztása hosszútávra határozza meg lakása stílusát, színében és megjelenésében illeszkednie kell a ház belső arculatához.

Az esztétikai megjelenés mellett természetesen a belső ajtónak más fontos funkciókat is el kell látnia. Kívánság szerinti méretben és formában készítjük el Önnek a belső ajtókat! Legyen az egy vagy kétszárnyú, egyenes vagy íves, harmonika vagy tolóajtó, bármely elképzelését megvalósítjuk. A választékot tovább bővíti és a környezethez való jobb illeszkedést segíti elő a széles furnérválaszték, illetve a pác színének és árnyalatának megválasztásának lehetősége. A belső ajtó funkciójának hatásosabb ellátása érdekében gumiprofilos tömítéssel készítjük termékeinket. A belső ajtók utólag szerelhető tokokkal készülnek, így megtudjuk védeni a sérülésektől, mivel csak az építkezés legutolsó fázisában kerülnek beépítésre. A tokszerkezet minden esetben az adott falvastagsághoz készül, vastagabb falaknál lehetőség van a kazettás kivitelre is. Segítünk a pántok, kilincsek kiválasztásában is, hogy minél jobban harmonizáljanak egymással.

Belső ajtók klasszikus stílusban

Belső ajtók klasszikus stílusban

Ha felkeresi cégünket már az építkezés alatt hasznos tanácsokkal látjuk el, hogy Ön az elképzeléseit minél tökéletesebben tudja megvalósítani! Jelenleg 7-féle faalapanyagból 52 típust készítünk az egyedi igények mellett.

Emelje fel lakása színvonalát egyedi, különleges belső ajtókkal! Ebben kívánunk Önnek segíteni szaktudásunkkal és sokéves tapasztalatunkkal!

Budapest, beltéri ajtó bemutatóterem, szaküzlet:

Budapest XI. ker. Villányi út 22/b.
(Kertészeti Egyetemmel szemben)
Telefon: +36-30/474-4088
Fax: +36-1/209-1205

Pécs, telephely, ajtó bemutatóterem:

Pécs, Bogádi út 7.
Telefon/Fax: +36-72/538-787

Szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a hozzászólás írásához