Cikk beküldés feltételei

Az oldalon való megjelenéshez regisztráció szükséges! Regisztráció után elkészíthető a Cikk, ami nem jelenik meg automatikusan. Megjelenés előtt mindig egyénileg fogom ellenőrizni, hogy a cikk megfelel az itt leírt előírásoknak, és a honlap is megfelel bizonyos szubjektív minőségi követelményeknek. Ha mindent rendben találok a cikk megjelenhet az oldalon. Ellenkező esetben indoklás és értesítés nélkül törlésre kerül.

A weboldal oldal megítélése szubjektív, tehát ha törlésre kerül bejegyzésed, kérlek ne vedd sértésnek. A blog célja, minőségi, igényes honlapok ismertetése, bizonyos minőségi követelményeknek tehát meg kell, hogy feleljen mind a honlap, mind pedig a bejegyzés is.

Ha már van olyan kategória, amelyikbe megfelel a cikked, akkor kérlek, válaszd ki a megfelelő kategóriát. Ha nincs ilyen, akkor hagyd a nem kategorizált rovatban, és még publikálás előtt létrehozok egy megfelelő kategóriát, és abba fog bekerülni.

Milyen minimális követelményeknek kell eleget tennie egy Cikknek?

A cikked tetszőleges hosszúságú lehet, de minimum 100 szó legyen ami egyedi nem másolt tartalom, de ha lehet, akkor írj minél bővebb ismertetőt, mert akkor lesz értékes a cikk, elsősorban neked. Tehát ne spórolj a szöveggel, egy értékes hivatkozás megér pár perc munkát, gépelést. És kérlek ne feledd, hogy ez nem egy klasszikus linkgyűjtemény 1 mondatos ismertetővel, hanem ez egy blog, amelyben törekszünk a minőségre, ezt vedd figyelembe, kérlek, amikor a bejegyzésed írod!

Egy cikkben több linket is elhelyezhetsz, ezek száma maximum 3 lehet, azzal az alapvető feltétellel, hogy minél több linket helyezel el, annál több releváns szöveget kell írnod, hozzávetőleg átlagosan 1 link/100 szó legyen, és a linkeket ne halmozd közvetlen egymás után. Tehát ha 2 linket szeretnél elhelyezni, akkor legalább 200 szóból álló bejegyzést írj!

Ha több linket helyezel el egy bejegyzésben, akkor azok nem mutathatnak mind a főoldalra, hanem mindegyiknek más-más lapra vagy al oldalra kell mutatni!

A bejegyzés nem állhat kizárólag kulcsszavak felsorolásából, összefüggő, értelmes és releváns bemutató szövegnek kell lennie. Nem felel meg a feltételeknek továbbá az a bejegyzés sem, amelyben mondat, vagy szövegrész többször megismétlődik.

Hogy erre miért van szükség? Mert ez jó neked is, és nekem is! Ha egy bejegyzésben szinte csak linkek találhatók, releváns szövegkörnyezet nélkül, akkor a keresők link-spamnek értékelheti, így az neked is értéktelen, és az én blogom presztízsét is csökkenti a keresők szemében.

Egy bejegyzéshez maximum 3 címke adható meg, és maximum egy kategóriába lehet javasolni.

A blog szerkesztőjeként fenntartom magamnak a jogot, hogy a bejegyzésben található linkeket, illetve a bejegyzés szövegét megváltoztassam, egyes címkéket módosítsak, vagy töröljek, illetve a blog szerkezetének legjobban megfelelő kategóriába helyezzem a beküldött bejegyzéseket!

Amik nem kerülhetnek  be a blogba:

  • A befejezetlen, félkész, fejlesztés alatt álló oldalakat bemutató cikkeket nem fogadom el
  • Saját domain-nel kell rendelkeznie, ingyenes (extra, uw, freeweb, stb…) tárhelyen lévő oldalakat nem fogadok el
  • Nem fogadom el továbbá azokat az adsense hirdetésre optimalizált oldalakat sem, amelyeken a hirdetések mennyisége lényegesen több, mint a hasznos tartalom. Ennek megítélése szubjektív.
  • Nem tesz eleget a Google webmesterek részére írt technikai és minőségi irányelveinek.

Az ilyen oldalak ajánlását tartalmazó bejegyzések azonnal törlésre kerülnek.

Sok sikert, értékes cikkeket, és látogatót kíván a

Szerkesztő